12 July 2016

KUARTERS : Dekorasi dinding

Morning uollssss...
Rajin x update blog hari nie?
hahahahahaha...

Meh nak share skit dekorasi dinding rumah aku nie...
xdelah semenggah mane pon...
murah2 jerk....
lagi 1, JANGAN TANYA kenapa semua dinding warna HIJAU...
hahahahahahaha....
SELURUH RUMAH iolllssss warna hijau termasuk toilet....

 dinding PLAY CORNER anak-anak
bawah tangga kat ruang tamu
ini je kawasan SESUAI yang ade pon

 
 hah, ini semua kawasan ruang tamu
ruang tamu kecik je
xleh sarat-sarat sgt...penuh dinding nanti

 gambar kunci pon nak letak ke?
xyah rumah kunci...
ini pon boleh....hahahaha

 Ruang tangga ada ini
size A1...dekorasi minima

 
dinding kat meja makan
recycle dr rumah lame, xyah membazir..

 
ini dekorasi kat dapur
nak jugak menggantung-gangtung ko kan...hahaha

  Last! ini bilik menjahit a.k.a SOHO...
merangkap bilik solat dan stor simpan barang...

Dinding bilik xde ke?
nnti ea...
tue je nak share hr nie
keseluruhan rumah mane?
will update soon!

3 comments:

CikNaa said...

haa baru nak tanya hijau semua.. hihi. pape pun nak rekues entry bahagian dapur.. suka kt situ ^^

safurara said...

seronok lah tengok umah ekin, bila nk buat open house ni, nk dtg!

mrs kayrul said...

Kemas je